SEBENTAR!

Nak Tak Kalau Saya Ajar Lebih Mendalam Tentang Borong Jepun & Saya Berikan Bonus Special Hari Ini?

Pakej ni lebih deep, lebih banyak info & lebih mudah untuk anda faham.

Ini ialah ebook (buku digital) dalam bentuk PDF. Boleh download selepas pembelian.
Ecover hanya ilustrasi

Pakej PRO Lebih DEEP!

Pakej basic sudah cukup untuk anda mula membeli barang dari Jepun. Namun pakej PRO ni saya berikan lebih banyak input untuk elakkan anda daripada masalah lain di kemudian hari.

Pakej PRO ni juga saya kongsikan strategi yang saya gunakan untuk menjual barang rare dari Jepun dan mula menjana income sebagai personal shopper.

Bila sekali sudah beli produk Jepun, mereka akan sentiasa cari kita untuk beli berkali-kali. Jadi saya tunjukkan semuanya dalam pakej PRO ni.

Ini Risiko Yang Anda Bakal Hadapi nanti

Sejujurnya, beli barang dari oversea bukan suatu yang mudah. Beli la dari China atau Jepun, isunya tetap benda yang sama. Jadi ini beberapa risiko yang anda bakal hadapi nanti:

s

Seller tak jujur, barang dah ada kerosakan

s

Seller tipu barang

s

Tak lepas kastam malaysia

s

Tak ada orang nak beli barang tu

s

Barang tak ada permintaan

s

Banyak kali urusan postage (warehouse)

PAKEJ PRO AKAN SELESAIKAN MASALAH INI!

Sebab itu saya buat pakej PRO yang akan bantu anda kurangkan risiko hadapi masalah-masalah di atas. Saya dah beli banyak barang dari Jepun, memang tak ada masalah langsung sampai sekarang (ketika anda baca ni pun, saya masih lagi menerima order & buat pembelian dari Jepun tanpa sebarang masalah)

Jangan salah faham!

Pakej asas sudah cukup untuk buat anda belajar membeli barang rare dari Jepun. Pakej PRO ini saya buat sebagai tambahan untuk elak risiko. Daripada lihat anda rugi akibat daripada masalah tu, lebih baik saya bantu anda untuk elakkan anda dari menghadapinya. Jadi Pakej PRO ialah solusi untuk anda.

Pembeli Ebook Pro Ni Dah Boleh Beli Barang Rare!

Pembeli ni tak pernah beli dari Jepun, sekali dah dapat barang rare. Tetapi selepas baca panduan Borong jepun, dia dah berjaya beli. Bukan barang biasa , barang rare tau.

Senang je boleh buat duit. Anda juga boleh dapat hasil seperti beliau.

Jom Lihat Isi Kandungan Ebook Dalam Pakej PRO

Ini ialah ebook (buku digital) dalam bentuk PDF. Boleh download selepas pembelian. Ecover hanya ilustrasi

EBOOK 4

Strategi Mudah Lepas Kastam

Bila bercakap tentang barang luar negara, semuanya akan melalui kastam. Masalah akan berlaku jika anda tersilap langkah ketika membeli barangan. Anda mungkin perlu ambil sendiri barang di Kastam atau barang anda akan disita. Jadi ebook ni akan bantu anda lepasi kastam dengan mudah.

EBOOK 5

Strategi Spy Produk Hot & Ada Permintaan Di Malaysia

Ebook ni penting untuk anda jika anda nak mula jana income sebagai personal shopper barangan Jepun. Anda akan belajar cara untuk kaji permintaan pasaran dan kenalpasti produk yang boleh dijual dengan keuntungan tinggi. Ebook ni akan bantu anda jana lebih banyak keuntungan.

EBOOK 6

Strategi Pre-order Barang Jepun

Anda akan belajar strategi Pre-order untuk mula jual barangan dari Jepun. Walaupun anda tak ada duit yang cukup untuk beli barang rare tersebut, namun anda boleh ikut strategi yang saya gunakan selama ni untuk jana income lebih awal. Ebook ni akan dedahkan strategi yang saya guna, proven & tested!

EBOOK 7

Cara Jana Income Dengan Barang Jepun

Ada banyak cara & tempat yang anda boleh guna untuk jana income dengan menjual barangan Jepun. Dalam ebook ni, anda akan belajar pelbagai cara dan tempat untuk anda mula menjual barangan Jepun. Anda tak perlu nak test atau buat eksperimen, saya berikan senarainya, anda boleh buat terus selepas baca.

EBOOK BONUS

Senarai Supplier & Trick Special Saya Gunakan

Terus terang saya beritahu, ini ialah bonus yang WAJIB anda miliki. Saya berikan terus supplier barang rare trusted yang saya pernah berurusan sebelum ni dan rahsia saya berjaya beli barang rare dengan mudah. Ini je rahsia terbesar saya dan saya dedahkan dalam bonus ni.

EBOOK BONUS

Cara Request Refund

Ini jarang berlaku dalam platform, tetapi andai berlaku, anda akan tahu apa perlu dibuat. Wang anda takkan hilang, lepas ikut cara ni boleh dapat semula wang anda sepenuhnya. Ebook ni akan bantu anda elak kerugian jika seller tak jujur.

EBOOK BONUS

Cara Dapatkan Kupon & Gunakan Di Platform

Paling best di platform ni ialah sentiasa ada kupon diskaun. Hampir setiap minggu akan ada kupon, claim anytime dan boleh guna untuk beli barang atau postage fee. Ebook ni akan tunjukkan cara untuk claim & gunakan kupon dalam pembelian anda nanti.

Berapa Harga Pakej Pro?

Pakej ni ialah pakej lengkap untuk anda buat income tanpa banyak kerja eksperimen & uji menguji. Saya berikan semua tips, trick & stretagi yang saya sendiri gunakan selama ini.

Ini ialah ebook (buku digital) dalam bentuk PDF. Boleh download selepas pembelian. Ecover hanya ilustrasi

Anda Boleh Baca Pakej PRO & Terus Aplikasikannya

Ini pakej LENGKAP Shortcut + Strategi borong Jepun.

Harga yang saya buka hari ini ialah harga yang paling berbaloi dengan segala ilmu & bonus yang saya berikan dalam pakej PRO. Serius, anda tak akan rasa rugi.

Untuk pakej PRO, anda hanya perlu bayar

Rm400

RM300

RM280

Rm250 SAHAJA!

PAKEJ PRO

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Paling Banyak Dibeli 

7 Ebook Borong Jepun + Bonus

Pakej lengkap beli barang & jana income

✅ Step buka akaun & cara beli produk dari Jepun

✅ Cara pilih supplier trusted dari Jepun

✅ Cara buat kiraan harga barang & kos shipping

✅ Strategi mudah lepas kastam

✅ Strategi spy produk hot untuk market Malaysia

✅ Strategi Pre-order barang Jepun

✅ Cara jana income dengan barang Jepun

Bonus  : Senarai supplier trusted & trick rahsia beli barang

✅ Group support FB

PAKEJ ASAS

Sesuai untuk orang yang ada pengalaman beli dari oversea

3 Ebook Asas Borong Jepun

✅ Step buka akaun & cara beli produk dari Jepun

✅ Cara pilih supplier trusted dari Jepun 

✅ Cara buat kiraan harga barang & kos shipping 

✅ Group support FB